مقالات راهنمای خرید فرش

بهترین روش‌های ارسال انواع فرش به خارج از کشور

ارسال فرش به خارج

فهرست

با کمک بهترین روش‌های ارسال فرش به خارج از کشور می‌توانید در صنعت صادرات این محصول مشغول به کار شوید. فرش ایرانی در تمام جهان شناخته شده است و کشور‌های زیادی خواهان خرید فرش از ایران هستند. اصالت و کیفیت فرش‌های بافته شده در ایران بسیار عالی هستند. ایران به عنوان برترین تولید‌کننده فرش‌های دستی و ماشینی در جهان برگزیده شده است.

فرش­بافی از زمان‌های قدیم یکی از تفریحات و مشاغل مردم مختلف ایران بوده است. در حال حاضر تولیدی‌های مختلفی در کشور کار بافت فرش‌های نفیس دستی را انجام می‌دهند. این فرش‌ها با هنر دست مردان و زنان ایرانی ساخته می‌شود و ارزش خیلی بیش­تری نسبت به فرش‌های ماشینی دارد. در بسیاری از روستا‌ها فرش­بافی به عنوان مهم‌ترین شغل مردم آن منطقه شناخته می‌شود و فرش‌های تولیدی، قیمت و ارزش خیلی بالایی دارند.

صادرات فرش دستباف به عنوان یکی از مهم‌ترین کالا‌های صادراتی کشور شناخته می‌شود. باید توجه داشته باشید که کیفیت فرش‌های صادراتی بسیار عالی باشد. فرش‌های ماشینی با کیفیت پایین، گزینه مناسبی برای صادرات نیستند و به فروش نخواهند رسید. با توجه به بازار مقصد و سلیقه مردم آن کشور باید فرش‌های مناسب انتخاب و به کشور‌های دیگر صادر شود.

ظرفیت صادرات قابل افزایش است و به عنوان یک کار کاملاً پر سود شناخته می‌شود که باید سرمایه‌گذاری مناسبی در این حوزه انجام شود. با توجه به مواردی که گفته شد، همچنان ایران یکی از بزرگ­ترین تولید‌کننده فرش شناخته شده و در کنار مصر و هندوستان، در بازار رقابت بسیار خوبی دارد. با ارسال فرش به خارج می‌توانید، نقش مهمی در افزایش تولید کشور و شاغل شدن تعداد افراد زیادی در این صنعت داشته باشید.

فرش ایرانی در جهان به عنوان با کیفیت‌ترین فرش شناخته می‌شود و از این نظر رتبه یک جهانی دارد. کشور‌هایی مانند هند و چین با ارائه فرش‌های ماشینی ارزان قیمت تناسب بازار را کمی جا به جا کرده‌اند. بسیاری از کشور‌ها همچنان به دنبال خرید بهترین فرش‌های دستبافت ایرانی هستند. تحریم‌ها و مشکلات دیگر این صنعت را متوقف نکرده و همچنان می‌توان صادرات فرش در بازار جهانی را به دست گرفت. برای شناخت بیش­تر روش‌های صادراتی، موانع و هزینه‌های پیش رو در ادامه این مقاله با آریاس همراه باشید.

ارسال فرش به خارج از کشور

قوانین صادرات فرش چیست؟

با اطلاع از قوانین ارسال فرش به خارج، می‌توانید به یکی از صادر‌کنندگان کشور در این حوزه تبدیل شوید. قوانین برای صادرات فرش دستباف اهمیت خیلی زیادی دارند. کسانی که این قوانین را به طور کامل رعایت نکنند، خیلی زود در این صنعت دچار مشکل می‌شوند.

یکی از مهم‌ترین قوانین برای صادرات فرش داشتن کارت بازرگانی، توسط شخص صادر‌کننده است. برای تهیه این کارت می‌توانید به اتاق بازرگانی مراجعه و درخواست خود را ثبت کنید. تنها به کمک این کارت، اعتبار لازم برای صادرات محصول را به دست می‌آورید.

در قوانین مصوب شده برای ارسال فرش به خارج بیان شده که هر نوع فرشی را نمی‌توان صادر کرد. فرش‌ ماشینی بی‌کیفیت که رنگ‌های مناسبی ندارند، اجازه صادرات دریافت نمی‌کنند. فرش‌های صادراتی باید باکیفیت بالا و رنگ‌آمیزی استاندارد تهیه شوند.

استفاده از الیاف مصنوعی به جای الیاف طبیعی نیز مانع صادرات این گونه فرش‌ها می‌شود. دلیل ایجاد ‌این قانون توجه به کیفیت فرش و جایگاه ایران در صادرات فرش است. اگر فرش‌های بی‌کیفیت از ایران صادر شوند، اعتبار فرش ایرانی زیر سؤال رفته و میزان صادرات کاهش پیدا می‌کند.

صادرات فرش و گلیم‌های خاص که با پشم و موی حیوانات ساخته شده و کاملاً دستباف هستند، بدون مالیات بر ارزش افزوده محاسبه خواهد شد. برای جلوگیری از قاچاق و خروج غیر قانونی فرش از کشور قانونی مبنی بر میزان متراژ فرش برای هر مسافر تعیین شده است. یک مسافر می‌تواند تا میزان ۲۴ مترمربع فرش با خود به خارج از کشور ببرد؛ اما بیش­تر از این مقدار غیر قانونی تلقی می‌شود. گرفتن شماره تعرفه گمرکی نیز یکی از قوانین صادرات فرش است و باید صادر‌کنندگان این شماره را داشته باشند.

قوانین صادرات فرش چیست؟

ارسال فرش به کدام کشور‌ها انجام می‌شود؟

در ارسال فرش به خارج، کشور‌های مختلفی به عنوان مقصد صادرات شناخته می‌شوند. در این بین کشورهایی که با فرهنگ و طراحی فرش ایرانی آشنا هستند، استقبال خیلی بهتری از این محصولات می‌کنند. کشور‌های ثروتمند، گزینه خیلی مناسبی برای فروش فرش‌های اصیل و دستباف هستند. کشور‌های حاشیه خلیج فارس به فرش‌های ایرانی علاقه خیلی زیادی دارند و توان مالی خرید این نوع از فرش‌ها را دارند. کشور‌هایی مثل قطر، بحرین، کویت و عربستان از فرش‌های ایرانی استقبال می‌کنند.

فرش ایرانی به ۷۸ کشور مختلف جهان صادر می‌شود و از این بابت هیچ گونه محدودیتی ندارد. در بین این کشور‌ها برخی به عنوان خریداران اصلی فرش ایرانی شناخته شده و حجم صادرات به آن‌ها بسیار بیش­تر است. در واقع خریداران عمده فرش ایرانی ۲۷ کشور جهان هستند که بیش­تر این کشور‌ها آسیایی و اروپایی می‌باشند. طبق آمار صادرات فرش در کشور که در سال ۱۳۹۶ جمع‌آوری شده، بیش­ترین مقصد فرش‌های صادراتی کشور‌های زیر هستند:

  • ایالت متحده آمریکا
  • آلمان
  • لبنان
  • انگلستان
  • ژاپن
  • امارات
  • پاکستان
  • ایتالیا
  • استرالیا
  • کانادا
  • سوئیس
  • دانمارک
  • سوئد
  • برزیل
  • قطر
  • یونان
  • چین
  • فرانسه

همان­طور که ملاحظه می‌کنید، کشور ایالت متحده آمریکا در صدر وارد‌کنندگان فرش ایرانی قرار گرفته است. آمریکا یک سوم واردات جهان در حوزه فرش را به خود اختصاص داده است. بر این اساس، آمریکا می‌تواند یکی از بهترین مقصد‌ها برای فروش فرش دستباف باشد. به دلیل تحریم‌های اقتصادی ارسال فرش به آمریکا با مشکلاتی مواجه است. با کمک روش‌های جایگزین ارسالی می‌توان این فرش‌ها را به آمریکا صادر کرد و پول بسیار خوبی به دست آورد.

ارسال فرش به کدام کشور‌ها انجام می‌شود؟

نحوه صادرات فرش

آشنایی با نحوه و روش صادرات فرش دستباف، به شما کمک می‌کند تا در این صنعت قدم گذاشته و به عنوان صادر‌کننده فرش ایرانی مشغول به کار شوید. در ابتدا باید بدانید که این کار، سختی‌های خاص خود را دارد و باید تلاش زیادی به کار گرفته شود. بعد از انجام درست کار، سود بسیار خوبی به شما تعلق می‌گیرد که سختی‌ها را جبران می‌کند. در اولین مرحله فرد باید اقدام به گرفتن کارت بازرگانی کند. گرفتن کارت بازرگانی اهمیت بسیار زیادی دارد تا شما به عنوان یک بازرگان شناخته شوید.

داشتن شرایطی مثل حداقل سن ۲۳، نداشتن بدهی به گمرک، طی کردن دوره‌های آموزشی، عدم سوء پیشینه و غیره برای شروع کار لازم هستند. بعد از طی کردن این مرحله باید ابتدا به بررسی بازار فروش فرش در جهان بپردازید. از طریق سابقه صادرات و فروش انواع فرش می‌توانید بهترین کشور‌های هدف صادرات را شناسایی کنید. در سال‌های اخیر دو کشور ژاپن و آلمان به خرید فرش‌های ایرانی روی آورده‌اند. یکی از راه­های مناسب برای ارسال فرش به کشور‌های مختلف جهان، از طریق ارسال به دبی است.

شهر دبی به یک مرکز ترانزیت جهانی تبدیل شده است. حال که بازار هدف محصولات خود را مشخص کرده‌اید قبل از ارسال فرش به خارج باید از کیفیت آن‌ها مطمئن شوید. فرش‌های دستباف به راحتی فروخته شده و در انبار‌های شما باقی نمی‌مانند. هر چه کیفیت فرش بهتر باشد، قطعاً فروش آن با سود بیش­تری همراه است. باید همواره از بهترین کارگاه‌های تولید فرش در ایران فرش‌های خود را تهیه کرده و آن‌ها را به کشور‌های مختلف صادر کنید.

نحوه صادرات فرش

میزان صادرات فرش ایران

میزان صادرات فرش ایران در سال‌های اخیر بسیار متفاوت بوده است. میزان صادرات فرش ایرانی به جهان در سال ۷۳ به ۲ میلیارد دلار رسید که رقم خیلی بالایی بود. متأسفانه این روند در سال‌های اخیر بسیار کاهش پیدا کرده است و به عدد ۵۰ میلیون دلار رسیده است. دلایل کاهش صادرات شامل تحریم، ورود رقبا به بازار فرش، مشکلات جا به جایی پول و غیره است.

میزان صادرات فرش ایرانی نسبت به گذشته کاهش زیادی داشته است؛ اما می‌توان این رقم را افزایش داد. با سرمایه‌گذاری و تبلیغات مناسب در این حوزه می‌توان سرمایه زیادی را در این صنعت جمع کرد. دولت باید سیاست‌های مختلفی را برای بالا بردن میزان صادرات فرش انجام بدهد. دادن تسهیلات مختلف به صادر‌کنندگان یک راه حل مناسب است. قطعاً افزایش صادرات فرش برای کشور بسیار سود دهی دارد.

میزان صادرات فرش ایران

موانع صادرات فرش به کشور‌های خارجی چیست؟

موانعی بسیار مختلفی در سر راه صادرات فرش قرار گرفته است که شامل:

  • ایجاد تحریم‌های آمریکا

با تحریم‌هایی که علیه کشور ما صورت گرفته، ارسال فرش به خارج از کشور کار بسیار سختی شده است. بعد از اعمال تحریم‌ها میزان صادرات فرش دستباف حدود ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده است. تحریم‌ها مشکلات مالی و گمرکی برای ارسال فرش به کشور‌های دیگر را به وجود آورده است.

  • رقابت در بازار فرش

تعداد تولید‌کنندگان فرش در بازار جهانی افزایش پیدا کرده است. ایران برنامه‌ریزی لازم برای ماندن در این رقابت را نداشته است. کشور‌های دیگر با ارائه فرش‌های بی‌کیفیت با قیمت ارزان، فروش بالایی را به خود اختصاص داده‌اند.

  • سیاست اشتباه ارزی

بازرگانان برای صادرات و فروش محصولات خود نیاز به ثبات در ارز دریافتی از طرف دولت دارند. در این سال‌ها دولت به تعهدات خود در این زمینه عمل کرده و ارز لازم را در اختیار تولید‌کننده و صادرکنندگان قرار نداده است.

  • اتخاذ قوانین سخت­گیرانه گمرک

قوانین سختگیرانه در گمرک و ارسال کالا‌ها باعث پشیمان شدن برخی از بازرگانان شده است. گمرک اجازه وارد کردن فرش‌هایی که به فروش نرسیده‌اند را صادر نمی‌کند.

  • روی آوردن به فرش‌های ماشینی

با وارد شدن فرش‌های ماشینی با قیمت مناسب به بازار، فروش فرش دستباف کم‌تر شده است. صادرات فرش ماشینی در ایران بسیار کم رونق است و نیاز به توجه بیش­تری دارد.

موانع صادرات فرش به کشور‌های خارجی چیست؟

هزینه ارسال فرش به خارج از کشور

عوامل مختلفی در هزینه ارسال فرش به خارج از کشور تأثیر دارد که برای صادرات باید به آن‌ها توجه ویژه داشته باشید. هزینه با توجه به نوع فرش، تعداد و متراژ ارسالی به خارج از کشور مشخص می‌شود. هزینه ارسال و حمل و نقل نیز به این موارد اضافه می‌شود. معمولاً حمل و نقل از طریق راه‌های هوایی و دریایی انجام شده، هر کدام هزینه‌های مختلفی دارند که با توجه به نوع صادرات محصولات باید بهترین روش را انتخاب کنید.

یکی از عوامل مؤثر در هزینه ارسال فرش به کشور‌های مختلف میزان مسافت است. کشور‌هایی که فاصله زیادی با ایران دارند، میزان هزینه‌های صادراتی بیش­تری را به دنبال خواهند داشت. کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس به دلیل نزدیکی و تنوع راه‌های حمل و نقل، هزینه‌های خیلی کمتری برای صادر‌کننده‌ها به وجود می‌آورند.

باید به دنبال راه‌های مناسب بری انتخاب بهترین کشور از نظر سوددهی باشید تا هزینه‌های ارسال جبران شود. در صورتی که فرش‌ها درست بسته بندی نشده باشند یا راه مناسبی برای ارسال آن‌ها انتخاب نکرده باشید، دچار ضرر خواهید شد.

هزینه ارسال فرش به خارج از کشور

سخن پایانی

به طور کامل با نحوه ارسال فرش به خارج از کشور آشنا شده‌اید. اگر به عنوان یک صادر‌کننده می‌خواهید در این صنعت فعالیت داشته باشید، باید اطلاعات کاملی از فرش و صادرات آن به دست بیاورید. سعی کنید بهترین کشور را برای ارسال فرش انتخاب و هزینه‌های ارسال را کاهش بدهید. نکته مهم دیگر انتخاب یک تولیدی فروش فرش مناسب در داخل کشور است.

اینجا در آریاس می‌توانید، انواع فرش دستباف مناسب برای صادرات را مشاهده و خریداری کنید. فرش‌های ابریشمی، فرش دستباف تبریز، فرش‌های محلی و عشایری همگی در اختیار شما قرار داده شده‌اند. تنوع فرش‌ها در آریاس بسیار زیاد است و می‌توانید با توجه به سلایق مردم مختلف جهان نوع فرش‌ها را انتخاب و خریداری کنید. مشاوران خبره ما برای صادرات فرش، شما را راهنمایی خواهند کرد. از طریق شماره تماس‌های موجود در سایت می‌توانید با کارشناسان ما در این زمینه مشورت نمایید.

فرش دستباف ایرانی و فروش آن در بازار های بین المللی

سؤالات متداول

  • آیا ارسال فرش به خارج از کشور قوانین خاصی دارد؟

بله. قوانین خاصی در مورد نحوه ارسال، انواع فرش مناسب برای صادرات و شرایط صادر‌کننده‌ها تصویب شده است.

  • بهترین مرجع برای خرید فرش‌های صادراتی ایرانی کجاست؟

اینجا در فروشگاه آریاس تنوع خیلی خوبی از انواع فرش­های اصیل ایرانی در اختیار شما قرار داده شده است.

  • آیا با وجود تحریم‌ها می‌توان کار صادرات فرش دستبافت را انجام داد؟

بله. با وجود تحریم‌ها علیه ایران، راه‌های مختلفی برای فروش فرش وجود دارد و صادرکنندگان از روش­های متفاوتی برای دور زدن تحریم­ها استفاده می­کنند

دیدگاهتان را بنویسید